Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Vyklízení bytu není snadné, ale dá se zvládnout, když se pořádně připravíte!

Chystáte se na vyklízení bytu nebo domu a nevíte kde začít? Pak byste měli věnovat pozornost následujícím řádkům. Rádi vám poradíme, jak postupovat, aby vám šla práce od ruky!

Vyklízení domů a bytů je fyzicky i časově náročné, a to i při správné přípravě

Vyklízení bytů a domů často přichází na řadu, v případech pozůstalosti nebo při vystěhovávání problémových nájemníků, kteří po sobě zanechali velký nepořádek. Zejména v prvním případě je vyklízení domů navíc náročné i psychicky. Člověk tak často na některé z důležitých náležitostí zapomene.

První z věcí, které si musíte zařídit, je pronájem velkoobjemového kontejneru, kam budete moci odpad vynášet. K tomu se pojí i jeho transport a zároveň i nutnost zařídit, aby byla přilehlá parkovací místa volná, a to minimálně v den přívozu a odvozu kontejneru. Zároveň byste měli s předstihem sousedy informovat o případných omezeních, může se jednat o zvýšený hluk, prašnost nebo větší vytíženost výtahu.

Co se týče přivezení kontejneru domluvte se s poskytovatelem na datu, kdy už budete schopni z domu přímo věci vynášet zabalené a nachystané, protože za každý den pronájmu kontejneru samozřejmě zaplatíte. Termín si tedy domluvte s dostatečným předstihem.

Když se fyzicky pustíte do vyklízení bytu, pracujte vždy v rukavicích a v případě opravdového nepořádku nezapomeňte ani na respirátor či ochranné brýle. Zároveň doporučujeme používat pevnou obuv a pracovní oblečení.

I vyklízení domů a bytů má svůj systém

Při vyklízení domu nebo bytu je nutné postupovat systematicky, nejlepší je začít od nejzazší místnosti v bytě, abyste přes již zcela vyklizené prostory znovu nepřenášeli nepořádek. Velké předměty na vyklízení jako je nábytek můžete nechat na místě, vše ostatní byste pak měli balit do velkých krabic nebo pytlů, aby bylo jejich vynášení jednodušší a zároveň i rychlejší.

Potřebujete nemovitost vyklidit rychle nebo nemáte na vyklízení dostatek sil? Obraťte se na profesionály

Zejména nájemní byty ve velkých městech je potřeba kvůli vysokému nájemnému vyklidit opravdu rychle. Na to však nemá řada lidí při jejich přeplněném rozvrhu čas ani síly, často tak vyhledají pomoc profesionálů. Tuto skutečnost dokazuje i vysoká hledanost dotazu „vyklízení bytů praha“. Domluvíte si vhodný termín, předáte klíče od nemovitosti a profesionálové se již o vše postarají. Zvolte si spolehlivou firmu, která vám vyjde vstříc s termínem a má transparentní ceny!

Objednat úklid v Praze
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky