Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Uklízečka v menších firmách a domácnostech byla kdysi brána jako přežitek. Dnes už je situace jiná!

Uklízečka už dnes není jen paní v zástěře, která ve velkých podnicích či jídelnách vytírá podlahy. Stále častěji si uklízečky totiž budují image specialistek, které si s každým nepořádkem poradí!

Najmout si dnes uklízečku do domácnosti není ostuda, ale začínající trend

Pryč jsou dávno ty doby, kdy služeb profesionálních uklízeček využívali jen firmy a opravdu bohaté rodiny. O úklid v domácnostech se pak staraly především maminky, které pracovaly buďto blízko domova nebo se přímo věnovali pouze péči o rodinu a dům. Dnes však často přichází celá rodina domů až k večeru a po náročném dni se již nikomu moc uklízet nechce, což je pochopitelné. Dopřejte si zasloužený odpočinek a nechte tyto starosti na profesionálech.

Rostoucí počty vyhledávání dotazů „uklízečka praha“ či „úklidové služby praha“ ukazují, že se z profesionálních domácích úklidů stává určitý trend, a to především ve velkých městech. S tím pak souvisí i více volných pracovních míst či brigád v tomto segmentu služeb. Díky štědrým odměnám pro pracovité a šikovné uklízečky roste zároveň i zájem o tyto brigády. To se pak opět odráží v datech našich vyhledávačů. Podle skliku, který na seznamu zaznamenává vyhledávání různých klíčových slov, roste již několik let za sebou vyhledávání dotazu „brigáda uklízečka“ meziročně asi o 10 %.

Za profesionální úklidové služby dnes už nezaplatíte majlant

Lidé se stále bojí cen za úklidové služby, a tak se v hojném počtu v našich našeptávačích na seznamu objevují dotazy jako „cena uklízečka praha“ nebo „ceníky úklidových služeb“. Pravda je, že řada živnostníků i velkých společností z oboru své ceníky stále drží v tajnosti a ceny sdělí až při telefonickém hovoru. Zároveň pak uplatňují kouzelné formule ve stylu: „cena platí jen když se dohodneme teď“ nebo „využijte mé nabídky, přidala jsem vám do objednávky speciální slevu“ apod. Na zákazníky je vyvíjen nadměrný tlak a zájem o službu je často opustí.

Objednejte si úklidové služby u nás z pohodlí domova a online bez nátlaku

Chcete si objednáním úklidových služeb život ulehčit a zatím si jen přiděláváte vrásky? Zkuste to po našem! Na našich stránkách máme uvedené ceníky našich služeb, z nich si v objednávkovém formuláři vyberete požadované služby. Hned se dozvíte finální cenu a když budete chtít zarezervujete si termín, který se vám hodí. Na pár kliknutí máte hotovo a bez jakéhokoli nátlaku. Pojďte se na naši nabídku podívat!

Objednat úklid v Praze
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky