Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
+420 910 922 400
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Je uklízečka do bytu opravdu stále přežitek? Jak ji správně vybrat?

Ačkoli se na nás ze všech stran smějí lákadla, jak můžeme se svými blízkými trávit svůj volný čas, často volíme především prakticky.

Mezi prací, domácími úkoly našich dětí a domácími pracemi pak často nezbývá čas na odpočinek natož pak na společné výlety. Dnes už se však s úklidem domácnosti nemusíte zbytečně trápit. Zkuste si najít paní na úklid a travte svůj čas smysluplně!

Dnes už za profesionální úklid neutratíte celou výplatu!

V současné době už neplatí, že by uklízečka byla nějakým snobským přežitkem a aspoň párkrát ročně se na ni obrátí řada domácností. Tento trend dokazují data z platforem sklik.cz a Google Ads, kde výrazy jako „uklízečka praha“ nebo „uklizecka do bytu“ hledají desítky lidí denně, v období jarního či vánočního úklidu tyto počty rovnou rostou i na stovky.

Jak vybrat uklízečku pro vaši domácnost?

Lidé často volí mezi paní na úklid a úklidovými firmami. Každá z těchto voleb má své výhody a nevýhody, obecně se však hned z několika důležitých aspektů, vyplatí vybrat si úklidovou firmu, která vám přidělí uklízečku přesně podle vašich potřeb.

Navíc máte jistotu, že si do domu pustíte prověřenou osobu, za jejíž služby ručí daná společnost. Kromě toho budete mít doma uklizeno, i když bude daná uklízečka na dovolené nebo nemocenské, protože firma za ni pošle náhradu a vy se tak můžete domů vrátit opět do uklizeného.

Na co si dát pozor při najmutí uklízečky?

Když si najmete úklidovou společnost, nejenže získáte širokou nabídku služeb, ale i na doplňkové služby získáte velmi výhodnou cenu. Navíc každá firma se ráda chlubí svými referencemi, tak se podívejte, co si zákazníci u firmy chválí, třeba se budou shodovat s vašimi prioritami na první dobrou. Získáte totiž skvělý obrázek o firemním fungování, ale i komplexnosti služeb.

Lidé přestali při hledání vhodné uklízečky v mnohém chybovat

Ačkoli stále podle analýzy klíčových slov vedou jednoduché dotazy jako „uklizeni bytu“, „uklizecka do bytu“, stále častěji se prosazují i vhodněji nastavené dotazy třeba jako „hledám uklízečku praha“, „uklízečka praha 5“ nebo „uklízečka praha 9“. Lidé už tedy pamatují, že výraznou složkou ceny byla často doprava.

V současné době si však můžete vybrat firmu, která pokrývá svými službami celou metropoli, a to bez příplatků. Velmi žádanou službou, které kvalitní úklidové společnosti nabízejí, je pak i vyzvednutí a vrácení klíčů od bytu či objektu na jiné adrese. Nemusíte tak upravovat svůj denní harmonogram, dle potřeb úklidové firmy, můžete se tak bez obav zdržet v práci apod.

Objednat úklid domu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky