Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
+420 910 922 400
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Úklidová služba může být řešením mnoha každodenních starostí. Přesvědčte se sami!

Každodenní honička v práci, pak rychle pro děti, udělat úkoly, uvařit večeři a pak se pustit do domácích prací bývá velmi stresující. Navíc se často nemůžete věnovat činnostem, které jsou pro vás či vaše blízké velmi důležité.

Nechte starost s úklidem vaší domácnosti na profesionálech a vyrazte si s rodinou nebo přáteli třeba za kulturou nebo si jen tak odpočiňte u oblíbeného pořadu či knížky. Každý přeci jen potřebuje sem tam čas jen sám pro sebe.

Nabídka úklidových služeb je dnes velmi bohatá, ale někdy může působit chaoticky…

V současné době se nabídka úklidových služeb značně rozšířila a výrazně poklesly i ceny těchto služeb, to výrazně přispělo k rozšíření těchto služeb i do domácností střední třídy. Mít tak dnes paní na úklid nebo využívat komplexních úklidových služeb od profesionálních společností, již není považováno za přežitek.

Jak zjistit, že je daná úklidová služba pro vás ta pravá?

Úklidové služby byste měli vybírat podle lokality, abyste zbytečně nepřepláceli na nákladech na dopravu, které nemusí být zejména u specifických služeb, jež vyžadují použití čistících strojů, jak je čištění koberců nebo čalounění.

To, že lidé na důležitost lokality nezapomínají, dokazuje i hledanost dotazů ve stylu „úklidová služba praha“ apod. Vhodnými partnery se pak stávají úklidové služby, jež nabízí úklid napříč celou metropolí.

Z úklidových společností, které služby poskytují v dané lokalitě, si pak můžete vybírat na základě další parametrů jako je cena, rozsah služeb a nezapomeňte ani na zákaznické reference na nezávislých portálech.

Jak objektivně porovnávat ceny úklidových služeb?

Porovnat cenovou nabídku úklidových společností může být poměrně náročné, protože řada z nich považuje ceníky za poklad a pečlivě je ukrývá. Vhodné tak je hledat společnosti, které mají ceníky uveřejněné na svém webu i s popisem jednotlivých úkonů, jež jsou v ceně zahrnuty.

Skutečnost, že lidé chtějí najít ceníky, ukazuje i hledanost dotazu „úklidová služba ceník“, která činí desítky pokusů denně. Pokud už na ceníky narazíte, opravdu si zkontrolujte rozsah poskytovaných služeb, některé úklidové služby nabízí v základním úklidu třeba vysátí čalouněného nábytku a podlah, jiné se pak věnují jen podlahám apod. Rozdíly mezi poskytovanými službami mohou být opravdu markantní. Vybírejte tedy službu, která se snaží být tou nejtransparentnější na trhu.

Na co se zaměřit v recenzích?

Recenze bývají velmi užitečným nástrojem při výběru vhodné úklidové služby. Vhodné je však vyhledávat je na nezávislých portálech, abyste včas odhalili i případné slabiny dané společnosti.

Objednat úklidovou službu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky