Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Nezdržujte se s úklidem vaší kanceláře nebo obchodu a věnujte se činnostem, které mají smysl!

I když nebývá úklid komerčních prostor nijak náročný a zaměřuje se především na prach na volných plochách a úklidu podlah, užírá vám drahocenný čas, který byste mohli využít praktičtěji, a to zejména s ohledem na vaši obchodní činnost.

Proč zavírat obchod půl hodiny i více předtím, než se odeberete domů? Proč si mají vaše fakturantky nechávat navedení faktur na pondělí, aby v pátek stihli vysát kancelář? Vyřešte to jednou pro vždy s paní na úklid nebo profesionální firmou zaměřující se na úklid komerčních prostor.

Jak vybrat vhodnou úklidovou firmu pro vaše komerční prostory?

Při vyhledávání kontaktů na úklidové firmy, které provádí úklid komerčních prostor je vhodné využít referencí od společností nebo kolegů, ale nejvíce vám jistě pomohl internet, protože jste přišli na náš blog. Dělá to tak většina lidí, což dokazují data o vysoké hledanosti dotazů jako úklid komerčních prostor nebo úklid komerčních prostor praha. Pak přichází na řadu zvážit zda si vybrat úklidové firmy nebo se spolehnout na malé živnostníky.

Následně je vhodné si trochu posvítit na hodnocení jednotlivých společností, přihlížejte především nezávislým zdrojům, kde narazíte zpravidla na kladné, ale i záporné recenze a můžete si tak jednoduše udělat obrázek slabých i silných stránek dané úklidové společnosti.

Neméně pak důležitá cena úklidu komerčních prostor, tu řada společností na svých webových stránkách neuvádí vůbec. Vhodné je tak hledat partnera, který vám předloží na první dobrou aspoň přibližný odhad ceny nebo cenu úklidu za m2.

Proč je úklidová služba lepším řešením, než paní na úklid?

Výhodná bývá cena úklidu komerčních prostor, pokud si zvolíte paní na úklid, se kterou buďto uzavřete dohodu o provedení práce nebo smlouvu o dílo, pokud se jedná o živnostníka. V tomto případě si však danou osobu musíte prověřit sami a výpis z rejstříku trestů zpravidla nestačí, protože záznamy o případných podmínečných trestech po uplynutí zkušební doby z rejstříku zmizí a na osobu se pohlíží jako na netrestanou. To samozřejmě zvyšuje riziko, které na sebe sami berete. Jestliže se rozhodnete využít úklidových služeb profesionálních společností, tak se o pořádné prověření postarají sami a vám tak odpadá tato časově náročná nepříjemnost.

Dalším problémem, nad kterým byste se měli zamyslet jsou období dovolené nebo nemocenské, kdy je potřeba sehnat za paní na úklid náhradu. Zde si můžete najít náhradu sami nebo tuto starost přenechat přímo na paní na úklid. V případě úklidových společností se můžete vždy spolehnout, že pošlou patřičnou náhradu, pokud paní na úklid, která u vás běžně uklízí odjede na dovolenou nebo onemocnění.

Objednejte si úklid kanceláře nebo obchodu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky