Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Najít si v Praze spolehlivé úklidové služby nemusí být složité. Inspirujte se, jak na to!

V posledních letech se s nabídkou úklidů a komplexních úklidových služeb napříč sektory přímo roztrhl pytel. Chtěli byste se také aspoň občasně obrátit na profesionály?

Máte však strach, že naletíte podvodníkům a budete ve finále s danou úklidovou firmou spíše zklamáni? Nebo už se vám to stalo? Nebojte, v následujících řádcích vám poradíme, jak vybrat osvědčenou firmu, která bude zároveň sedět vašim potřebám a přáním.

Jak ideálně začít s vyhledáváním úklidové společnosti?

Hned na začátku byste se měli rozmyslet, zda hledá úklidovou společnost pro váš domov nebo komerční prostory včetně kanceláří. Případně, jestli nehledáte jednu společnost, která by zvládla obojí.

Nejlepší možnou volbou je při hledání vhodné úklidové společnosti oslovit o reference přátele nebo kolegy, kteří již mají s úklidovými firmami vlastní zkušenosti. Nestyďte se, je oslovit, protože s největší pravděpodobností někoho takového znáte. Profesionální úklid kanceláří nebo domácnosti dnes patří k hojně využívaným službám, to dokazuje i skutečnost, že hesla jako „úklidové služby praha“ nebo „úklid služby“ vyhledávají denně desítky až stovky lidí podle aktuální sezóny.

Velmi důležitým ukazatelem je určitě cena

Ačkoli je rozhodující kvalita poskytovaných služeb, cena patří mezi velmi významné parametry výběru. Abyste si však mohli podle tohoto ukazatele vybírat bez nátlaku je vhodné volit společnosti, které aspoň orientační ceník uvádí na svých webových stránkách.

Firmám, které uvádějí, že vám cenu sdělí při osobní konzultaci nebo vám zašlou nabídku až zanecháte kontakt, byste se měli obloukem vyhýbat. Při rozhodování, která firma je pro vás ideální přeci nepřenecháte svůj email, telefon a další osobní údaje všem firmám, jež tuto službu v Praze nabízejí.

Pokud orientační ceník na webu společnosti naleznete, hledejte nejen služby, které společnost nabízí za příplatek, ale především podrobný popis jednotlivých balíčků. Jen tak budete mít jistotu, že bude objednaná služba zahrnovat to, co skutečně od úklidové služby očekáváte. Zpravidla nejsou v základu služby jako mytí oken nebo mytí trouby, mikrovlnky či dezinfekce koupelny. Dopřejte si tedy chvilku a zamyslete se, co vás doma nejvíce zatěžuje.

Ty nejlepší úklidové služby totiž nabízejí i možnost vyzvednutí klíčů a jejich vrácení na danou adresu, což může být třeba místo zaměstnání, ale i možnost rezervace pravidelného termínu úklidu. Pokud tuto možnost využijete, dost možná získáte i dodatečnou slevu za pravidelnost, která se pohybuje až v desítkách procent.

Objednat úklid v Praze
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky