Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Oprava protékajícího záchodu by na sebe neměla nechat dlouho čekat! Voda dnes už není levná!

Protékající záchod patří k častým závadám, jež umí potrápit nejen domácnosti. Kromě toho, že cena vody v posledních letech stále roste, postupně se WC stává téměř nepoužitelným. Jak závadu řešit?

Oprava protékajícího záchodu nemusí být složitá

Než se pustíte do opravy záchodu, je vhodné vypnout přívod vody k toaletě. Jen tak zamezíte dalším únikům vody. Nyní může začít samotná oprava protékajícího záchodu začít. Nejdřív dle modelu vyjměte splachovač toalety a následně otevřete vlastní nádržku. Za protékáním záchodu často stojí porucha nebo znečištění těsnění. Vhodné je tak vyjmout celý splachovací mechanismus toalety a následně nádržku i těsnění pečlivě vyčistit a odmastit, vhodné je zároveň aplikovat tento postup i na plovák. V případě, že bude vykazovat těsnění výrazné známky opotřebení, vyměňte jej. Jedná se o položku za pár korun. Nyní toaletu znova složte a vyzkoušejte, zda oprava záchodu zabrala.

V případě, že toaleta stále protéká, je vhodné vyměnit celou splachovací jednotku. Tu zakoupíte v každém lepším železářství, hobby marketu nebo přímo u instalatéra. Případně si na opravu můžete zavolat i řemeslníka, který si již se vším bude vědět rady.

Než se pustíte do složitější opravy protékajícího záchodu nebo nákupu celé splachovací soupravy. Zjistěte si, jaký typ toalety máte. Právě tato chybějící informace, často komplikuje samotnou opravu. Dokazuje to i skutečnost, že lidé hledají spíše dotazy jako „protéká záchod oprava“ nebo „oprava záchodového prkénka“ bez připojení jakékoli detailnější informace. Vhodnější dotaz by přitom byl „protéká záchod oprava lyra jika“ apod., což používá jen necelých 10 % hledajících.

Oprava toalety od profesionála opravdu nemusí být drahá. Naše ceny nás přesvědčí!

Řada lidí se obává, že by oprava protékajícího záchodu stála příliš mnoho peněz. Zapomínají však na to, že kvůli opravě záchodu nemusí volat instalatéra, ale spíš šikovného všestranného řemeslníka. Může se jednat třeba o hodinového manžela. Jejich sazby jsou zpravidla o desítky procent nižší. Naši řemeslníci vám opraví protékající wc nebo záchodové prkénko za pár set korun. Netrapte se zbytečně a skočte se podívat na naše služby včetně konečných cen!

Objednávka drobných oprav v Praze
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky