Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Profesionální stěhování v Praze za příznivé ceny

 Potřebujete spolehlivé stěhování v Praze? Naše stěhovací služby nabízí komplexní a profesionální řešení za atraktivní ceny. Zjistěte, kolik stojí stěhování v Praze a jaké další extra služby jsme pro vás připravili

Ceník stěhování v Praze Kolik stojí stěhování v Praze? Zde jsou naše ceny:

  • Kompletní stěhování bytu (3+1) montáže: 9990
  • Kompletní stěhování bytu (2+1) montáže: 6490
  • Kompletní stěhování bytu (1+1) montáže: 3490
  • Stěhování nábytku (jednolůžková postel, skříň, stůl): od 990
  • Stěhování za hodinu: od 990 Kč/hod
 

Výhody našich stěhovacích služeb v Praze

  • Profesionální a kvalitní stěhování
  • Bezpečné a rychlé stěhování
  • Extra služby pro pohodlný a bezstarostný přesun
  • Transparentní ceník bez skrytých poplatků
           

Stěhování v Praze Profesionální stěhovací služby pro váš klid S našimi profesionálními stěhovacími službami v Praze můžete být klidní. Zkušení specialisti se postarají o váš přesun s precizností a pečlivostí.

 

Stěhování Extra-Services Kromě standardních stěhovacích služeb nabízíme i řadu extra služeb, abychom vám usnadnili celý proces stěhování. Můžete si vybrat z následujících možností:

  •  Demontáž nábytku: Profesionální montážníci zajistí správnou  demontáž vašeho nábytku. Cena: 300 Kč/hod
  • Balení a ochrana nábytku: Vaše nábytek bude pečlivě zabalán a chráněn bublinkovou fólií pro bezpečný transport. Cena: 200 Kč

  • Doprava nákladu do nového bytu: Zajištění rychlé a bezpečné dopravy veškerého nákladu do vašeho nového bytu. Cena: od 990

  • Odvoz nepotřebného nábytku: Zbavte se starého nábytku jednoduše a bez starostí. Odvezeme ho za vás na skládku. Cena: od 990
 

Stěhování Nábytku Potřebujete stěhovat nábytek? Naši stěhováci zvládnou stěhování nábytku rychle a efektivně. Nabízíme následující ceny:

  • Stěhování jedné skříně: od 990

  • Stěhování postele: od 990

  • Stěhování jídelního stolu: od 990

     

     

Vyberte si naše stěhovací služby v Praze a užijte si bezproblémový přesun do nového bytu či domu. Kontaktujte nás pro více informací a nechte nás zajistit vaše stěhování profesionálně a efektivně.
Objednat stěhování
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky
Jak Prát Ručníky? Odborné Tipy od CleanWhale.cz

Jak Prát Ručníky? Odborné Tipy od CleanWhale.cz️

  Pokud chcete, aby vaše ručníky zůstaly měkké a svěží, je důležité věnovat jim náležitou péči. Kromě základních kroků, jako je volba správného pracího prostředku, zde najdete několik užitečných tipů a triků pro dlouhotrvající kvalitu a pohodlí vašich ručníků. Nejenže vám přinášíme rady, jak správně prát ručníky, ale také vám nabízíme profesionální úklidové služby od CleanWhale.cz, které vám ušetří čas a zajistí čistotu vaší domácnosti. Objednejte si naše úklidové služby a užijte si čistý a voňavý domov!
Jak Odstranit Zápach Po Moči: Účinné Metody a Tipy

Jak Odstranit Zápach Po Moči: Účinné Metody a Tipy️

Zápach po moči je nepříjemný a obtížný na odstranění, zvláště pokud se ho nepodaří vyčistit ihned. Ať už jde o domácí mazlíčky nebo nehody s dětmi, je důležité jednat rychle. Naštěstí existují ověřené postupy a přírodní i profesionální metody, které vám mohou pomoci zbavit se nepříjemného zápachu. Domácí metody zahrnují použití octa, sodovky nebo speciálních čisticích prostředků s enzymy, které účinně rozkládají látky způsobující zápach. Pokud však problém přetrvává, může být čas zvážit profesionální čištění od CleanWhale.cz. Naši odborníci vám zaručí, že váš domov bude opět vonět svěže a čistě.
Jak odstranit vodní kámen: Tipy a triky pro účinné čištění | CleanWhale.cz

Jak odstranit vodní kámen: Tipy a triky pro účinné čištění | CleanWhale.cz️

Vodní kámen může rychle zničit estetiku a funkčnost vaší domácnosti. Tvoří se na kohoutcích, sprchových koutech, WC, konvicích a dalších površích v důsledku tvrdé vody. I když je vodní kámen nepříjemný, není neodstranitelný. Existuje několik jednoduchých metod, jak se ho zbavit pomocí domácích prostředků, jako je ocet, jedlá soda nebo speciální čisticí prostředky. Chcete-li se vodního kamene zbavit jednou provždy a zajistit, že vaše povrchy budou znovu zářit, objednejte si profesionální služby na CleanWhale.cz. Naši odborníci zajistí odstranění vodního kamene efektivně a bez starostí.