Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Přinášíme tipy jak na úklid chalupy či domácnosti, aby byl výsledek dlouho vidět!

Někdy prostě na pořádný úklid nezbývá čas, typickým příkladem je třeba víkendová chata nebo chalupa, kde chcete každou volbou chvíli strávit na zahradě péčí o své záhonky, a ne úklidem nepořádku uvnitř. To přece neustále děláte doma! Poradíme vám, jak efektivně uklidit nejen vaši chalupu, ale klidně i domácnost.

Základním pravidlem pro úklid domácnosti či chalupy je, že vše někam patří!

K velmi neefektivnímu uklízení, které se vyznačuje prokrastinací vede především skutečnost, že mnohé věci nemáte vlastně kam uklidit. Ať už se chystáte na úklid domácnosti nebo chalupy, připravte se i na to, že některé věci bude potřeba vyhodit. Velmi často totiž není problém s nedostatkem úložných prostor, ale spíše se zbytečně mnoho věcmi, které už vlastně nechcete používat, jen je vám líto je vyhodit.

Zejména na chalupu má člověk tendenci odvézt staré boty či svetr na zahradu, protože do města je to již pro ostudu. Někdy to však vede k tomu, že se najednou na chalupě nakupí šest párů starých tenisek, pět starých svetrů, které stejně nenosíte a vezmete si oblíbenou mikinu apod. To je jen pár věcí, které opravdu efektivní úklid chalupy komplikují. Pryč s tím, co opravdu používat nebudete.

Ozdoby z dovolené si nechte na doma!

Asi každý má doma nějaké ty pracholapy, které si přivezl z výletu, dovolené nebo je dostal od přátel. Věřte však, že na chalupu se nehodí, jen vám znesnadní rychlý a pohodlný úklid, pokud budou volně vystaveny na poličkách. Péči o ně se můžete věnovat doma!

Vyhodili jste nebo darovali nadbytečné? Stále se vám do úklidu nechce? Obraťte se na profesionály!

Kvalitní úklidová firma se postará o kompletní úklid vaší domácnosti nebo chalupy. Nemusíte tak převážet vysavač, mopovač nebo potřebnou úklidovou chemii tam a zpět, případně kupovat druhou sadu na úklid chalupy. Úklidová firma se postará o vše pro úklid, vy si tak můžete užít každou volnou chvíli. A od toho přeci chalupy a chaty mimo město jsou.

Ceny profesionálního úklidu jsou přívětivější než kdy dříve!

Velkým strašákem pro domácnosti byla vždy u profesionálních úklidových služeb cena. To je však již minulostí, dnešní ceny za úklidové služby jsou mnohem dostupnější a řada společností již své ceníky netají. Předem tak víte, jaká je hodinová sazba za úklid u zvolené úklidové firmy.

Ani tento ukazatel však nemusí být ideální, protože jak odhadnout, jak dlouho by mohl trvat úklid vaší chalupy nebo bytu. Vhodné tak je volit firmy, které vám předem zaručí cenu za úklid a přesně nadefinuje, co všechno tato cena zahrnuje.

Objednat úklid bytu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky