Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Potřebujete opravit WC? Které závady vás mohou nejčastěji zaskočit a jak si s nimi poradit?

Mezi vybavení domácnosti, které se může čas od času pokazit patří i WC, kde se může rozbít hned několik věcí. Zpravidla se jedná o velmi omezující stav, který je nutné co nejdříve odstranit. Jak na to?

Které opravy WC trápí lidi nejvíce?

Existuje hned několik oprav WC, které mohou být skutečně velmi akutní, jedná se především o poruchu na napouštěcím ventilu, opravu splachovače či záchodového prkénka, každá z těchto závad je nepříjemná, ale nezapomeňte, že v případě poruchy napouštěcího ventilu vám bude toaleta stále protékat. WC oprava se tak stává skutečně akutní.

Pokud vás zajímá dotaz napouštěcí ventil wc oprava, jste zde správně. V souvislosti s opravou toalety tento dotaz denně hledají desítky lidí, jen trochu pozadu je pak dotaz na „wc sedátko s pomalým sklápěním oprava“. Není oprava vůbec jednoduchá.

Závad na daných zařízeních může být hned několik

V případě, poruchy napouštěcího ventilu, může být za protékáním nebo malým tlakem vody při splachování hned několik příčin, a to porucha plováku, porucha těsnění nebo poškození splachovacího mechanismu. Porucha těsnění však nemusí znamenat jen jeho fyzické poškození, ale i zanesení nečistotami. Vhodné je tak napouštěcí mechanismus vyjmout a nádržku WC včetně těsnění vyčistit.

Pokud problém přetrvává může zkusit vyměnit plovák nebo celý vnitřní mechanismus. Právě tuto opravu hledají lidé na internetu velice často. To dokazují četná vyhledávání dotazů „oprava splachovače wc kombi“ případně „oprava závěsného wc video“. Zpravidla však nenachází očekáváné výsledky, protože každá záchodová mísa je trochu jiná a jeden univerzální návod prostě neexistuje. Vhodné tak je postupovat při opravách podle návodu výrobce. Obdobné zkušenosti pak mají i lidé hledající právě dotazy „napouštěcí ventil wc oprava“ nebo „wc sedátko s pomalým sklápěním oprava“, protože nehledají konkrétní závadu nebo model.

Nevíte si rady, protože nejste kutil od přírody? Nevadí, zavolejte si pomoc profesionála

Opravy založené na bázi pokus omyl se často nevyplácí, to platí i v případě WC opravy. Naši zkušení řemeslníci vám pomohou, a to za skvělou cenu. Podívejte se do našeho ceníku na položku oprava wc cena a budete velice příjemně překvapeni! Za pár set korun si přece nebudete dělat zbytečné starosti. Obraťte se na naše specialisty ještě dnes!

Objednávka drobných oprav v Praze
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky