Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Stěhujete se nebo jste si pořídili nový nábytek? Chystáte se najeho montáž? Přečtěte si naše tipy!

Těšíte se, jak váš domov změní svou tvář s novým nábytkem, který jste si právě zakoupili? Čeká vás ještě náročná cesta, protože před vámi je montáž nábytku, a ta umí být časově i fyzicky náročná.

Jak se správně připravit na montáž nábytku?

Ačkoli si řada lidí může myslet, že na montáž nábytku není důležité se předem připravit opak je pravdou. Měli byste mít v interiéru nejen dostatečný prostor, ale musíte si udělat čas a vhodné je si připravit i podklad, aby se vám nový nábytek hned při skládání nepoškrábal. Přeci jen ho budete posouvat, otáčet apod.

Ačkoli je většinou potřebné vybavení i počet osob uveden v návodu na montáž nábytku. Vhodné je si přichystat i pár věcí navíc. Po ruce by vám neměl chybět aku šroubovák nebo ještě lépe aku vrtačka. Stále častěji se totiž u sériově vyráběného nábytku stává, že některé díry jsou nedostatečně nebo špatně předvrtány. Samozřejmě, můžete zkusit nábytek reklamovat, ale úprava je mnohem rychlejším řešením.

Profesionální montáž nábytku je stále oblíbenější volbou

Stále více lidí aspoň zvažuje, že by využili profesionální sestavení nábytku, dokazují to data z internetových vyhledávačů, kde patří k velmi hledaným dotazům „montáž nábytku praha“ nebo „montáž nábytku ceník“. Někteří prodejci jej dnes už za poplatek nabízejí a lidé dokonce často vybírají prodejce právě podle dostupnosti a ceny této služby. Stále častěji tak uvidíte v našeptávačích „montáž nábytku jysk“ či „montáž nábytku ikea“.

Při hledání odborníka, zadávejte lokalitu konkrétněji

Pokud si chcete nechat sestavit nábytek, nemusíte využívat pouze mnohdy předražených služeb prodejců. Právě cena je podle všeho totiž aspekt, který řadu lidí nakonec od profesionálního sestavení nábytku odradí. Na to poukazuje i další hojně vyhledávaný dotaz, a to „montáž nábytku cena“.

Cenu této služby často navýší třeba velký dojezd, což ukazuje na skutečnost, že dotaz „montáž nábytku praha“ není zrovna ideální a lidé by měli být konkrétnější.

S montáží nábytku vám mohou pomoci i naši řemeslníci, kteří si poradí s řadou dalších oprav v domácnosti. Objednejte si jejich služby ještě dnes a přenechte své starosti o domácnost na jiných!

Objednat montáž nábytku v Praze
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky