Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Ještě stále hledáte brigádu v Praze?

Stále častěji se ozývají predikce finančníků, že doba blahobytu na chvíli skončí. Je tak více než vhodné najít si nějakou stabilní brigádu, ať už k mateřské, důchodu nebo studiu. Velmi stabilním odvětvím jsou například úklidové služby, které nabízí úklid domácností, kanceláří a dalších komerčních prostor po celé Praze, ale i dalších velkých městech.

Jak najít vhodnou úklidovou firmu, která nabírá brigádníky?

Jednodušším způsobem je stále samozřejmě vyhledávání online, protože si ušetříte hromadu času obtelefonováváním různých společností nebo zbytečných osobních návštěv. Pokud si do vyhledávače zadáte dotaz „brigada uklid“ jistě najdete nesčetné množství výsledků. Kromě vlastních nabídek úklidových společností vám jistě vyjde i řada inzertních portálů, kde je však nutné počítat s tím, že už bude informace zastaralá.

Narazit samozřejmě můžete i na řadu poptávek od soukromých osob, které hledají paní na úklid. V tomto případě, je však nutné si zachovat maximální ostražitost, protože za Vámi nikdo nebude stát, pokud nedostanete od zadavatele slíbenou odměnu.

On ani úklid domácnosti nemusí být tím pravým, co hledáte. Pokud byste chtěli pracovat v méně osobním prostředí, zkuste zadat spíše dotaz „uklid kancelari brigada“, kde poptávají tyto služby nejen úklidové společnosti, ale i vlastní firmy. Výhodou práce pro úklidovou společnost je jistě vaše zastupitelnost v době nemoci, ale i možnost získat obdobných úklidů v průběhu týdne více. Díky tomu můžete získat stabilnější přivýdělek, aniž byste si zakázky museli shánět sami.

Jde to i bez auta či řidičského průkazu

U mnoha nabídek práce či brigád v oblasti úklidových služeb najdete často požadavek na aktivní řízení motorových vozidel. Není to však pravidlem a nemusíte to tak hned vzdávat. Stačí se podívat po brigádě v místě vašeho bydliště a promítnout to i do vyhledávaného dotazu. Zkuste si vyhledat „brigada uklid praha 9“ a budete jistě překvapeni, množstvím výsledků. Aniž byste museli někam daleko budete mít možnost si vybírat z řady nabídek.

Na druhou stranu přináší práce v úklidových službách bez vozidla řadu omezení, a to zejména v ohledu na přepravu čistících prostředků či strojů a je tak možné, že se to odrazí na nižší finanční odměně nebo počtu zakázek. Řada zákazníků, ať už se jedná o domácnosti či komerční prostory, totiž hledá úklidovou firmu, která nabídne komplexní služby. Sami si pak nechtějí pořizovat potřebnou techniku na čištění koberců nebo čalounění.

Objednat úklid bytu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky