Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
+420 910 922 400
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Chcete, aby byla vaše sedačka zase ozdobou obýváku? Přinášíme pár zajímavých tipů, jak vyčistit sedačku!

Sedačka vytváří v mnoha domácnostem pomyslné srdce domova, kde se společně se svými blízkými věnujete sledování televize, hraní společných her nebo jen povídání o dalším dni. Sedačka či sedací souprava tak dostává každodenně pořádně zabrat a čas od času je potřeba ji pořádně vyčistit, aby se jí zase vrátilo její původní kouzlo. Chcete vědět, jak vyčistit sedačku a poradit si i s těmi nejodolnějšími skvrnami? Přečtěte si následující řádky!

Jak vyčistit látkovou sedačku?

Při čištění sedačky je potřeba zvolit správný postup dle materiálu sedačky, aby nedošlo k jeho nevratnému poškození. Vhodné je tedy výběr čistícího prostředku důkladně zvážit a pak jej vyzkoušet na některém z míst, která nejsou příliš vidět.

Na internetu můžete najít mnoho tipů, jak vyčistit textilní sedačku, nejlepším způsobem však bezesporu je nejprve sedačku vysát od volných nečistot a prachu, následně je možné začít s vlastním čištěním. Nejoblíbenějším způsobem čištění sedačky je bezesporu suché čištění sedačky, díky kterému můžete začít sedačku používat ihned po dokončení práce.

Pokud hledáte způsob, jak vyčistit semišovou sedačku, určitě se spolehněte při vysávání sedačky na nástavce na čalounění a pro její čištění použijte šetrné čistící prostředky.

Jak zbytečně neutrácet za čistící prostředky na sedačku tisíce korun? Spolehněte se na babské rady

Mezi často vyhledávané dotazy patří na internetu „jak vyčistit sedačku babské rady“ není se čemu divit. Vždyť rady našich babiček patří k těm nejúčinnějším metodám, jež jsou prověřeny generacemi. Mezi základní čistící prostředky podle našich babiček patří citrón, jedlá soda a sůl. Sice si tyto čistící prostředky neporadí úplně se vším, ale umí být skvělým pomocníkem v mnoha situacích. S některými problémy se obracíte na různé poradny opakovaně, o které se jedná a jak se s nimi vypořádat?

Jak vyčistit počůranou sedačku od psa?

S domácími mazlíčky to někdy bývá těžké, zejména štěňata mohou za sebou zanechat nějakou tu loužičku, která je nepříjemná zejména na sedačce. Ačkoli existuje řada enzymatických čistících prostředků mnohdy může pomoci obyčejný roztok z vody a octa. Tímto roztokem je potřeba místo vyčistit a pak vysušit papírovými ubrousky do sucha. Ačkoli zůstane na nějakou dobu v místnosti zápach octa, po čase vyčichne.

Jak vyčistit zvratky ze sedačky?

Zejména u nemocných malých dětí se může stát nehoda v podobě zvratků na gauči či sedačce, naštěstí si s nimi můžete poradit obdobně jako v případě počůrané sedačky.

Nechcete sázet na řadu různých tipů a chcete dosáhnout dokonalého výsledku hned? Pak se zkuste obrátit na profesionály, pro které je čištění sedaček denním chlebem!

Objednat chemické čištění nábytku a koberců
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky