Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
+420 910 922 400
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Jak zvolit ideální úklidové služby pro váš domov nebo kancelář?

Nestíháte pracovní povinnosti, péči o děti, domácnost, dostatečně odpočívat, a ještě si užít trochu vlastního volného času? Není divu současné tempo, bývá mnohdy naprosto nemilosrdné a je tak potřeba něco vyhodit z této rovnice.

Samozřejmě by to mělo být to nejméně důležité a zároveň to, co můžete svěřit jiným. To je také důvodem, proč si stále více lidí nechává s úklidem domácnosti pomoci od profesionální úklidové služby. Jak se však v současné nabídce vyznat, abyste si vybrali správně?

Nejlepší je hledat úklidové služby na základě doporučení

Abyste měli z čeho vybírat vhodnou úklidovou službu, je nejlepší hledat spolehlivého partnera na základě referencí od vašich přátel a známých. Doporučení však můžete získat třeba i na pracovišti, spousta úklidových firem, provádí nejen úklidy bytů, ale i komerčních a průmyslových prostor.

To, že dnes hledá profesionální úklidové služby velké množství domácností a firem dokazují data z analýz klíčových slov ve vyhledávání. Dotazy jako „hledám firmu na úklid nebo „hledám firmu na úklid praha 6“ vyhledávají denně i vyšší desítky lidí. Určitě tak máte ve svém okolí někoho, kdo vám může poradit.

Správnou volbou je vždy úklidová firma, která se za ničím neschovává

Pokud se skutečně rozhodnete vyhledat úklidové služby profesionálů, měli byste si danou firmu pořádně prověřit. Hledejte tedy nejen nabízené služby a jejich přesnou skladbu, ale i ceník, a hlavně zákaznické reference. Jen tak budete mít jistotu, že si do domu nebo vaší firmy pouštíte opravdu věrohodné lidi.

Zpozornět byste měli i v případech, kde úklidová firma neuvádí na svých stránkách nebo v brožurách aspoň přibližné ceny, s tím, že je vám sdělí až na osobní schůzce. Ztrácíte tak výhodu, kdy si můžete nabídky jednotlivých společností porovnat a dáváte vybrané společnosti příležitost, aby mohla vyvíjet obchodní tlak.

Zároveň byste měli hledat i podrobnější popis poskytovaných služeb, abyste se lépe zorientovali v tom, co který z úklidových balíčků zahrnuje. Napříč úklidovými společnostmi se totiž tyto služby značně liší. To, co je u jedné firmy standardem, je u jiné za příplatek apod.

Jaké služby většinou patří k běžnému úklidu?

V cenících úklidových firem se můžete setkat s pojmem běžný úklid jednoho pokoje, běžný úklid dvou pokojů, úklid koupelny, úklid kuchyně apod. To je však stále velmi obecné, protože některé úklidové společnosti uklidí podlahu, vysají čalouněný nábytek a utřou prach a tady dochází k prvním výrazným rozdílům. Některé firmy utírají prach na volných plochách do výšky 150 cm, jiné pak do 180 cm. Rozdíly pak nastávají i v úklidech koupelen a likvidaci odpadu.

Objednat úklid domu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky