Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
+420 910 922 400
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Hledáte profesionální úklid domácnosti? Poradíme vám, jak si správně vybrat!

V posledních letech jsou profesionální úklidové služby v domácnostech stále oblíbenější. Dávno totiž padlo tabu, které říkalo, že dobrá hospodyně musí zvládnout sama všechno. Jak a proč si vybrat úklidovou firmu i pro vaši domácnost vám poradíme v následujícím článku.

Chcete úklidovou firmu nebo paní na úklid domácnosti?

Abyste hledali opravdu to, co je pro vás nejvhodnější, měli byste se zamyslet nad svými preferencemi. Každá z těchto alternativ má své výhody a nevýhody.

Pokud požadujete, abyste se o úklid nemuseli nikdy starat, a to ani v případě, kdy pojede paní na úklid na dovolenou nebo onemocní, měli byste do internetového vyhledávače zadat spíše dotaz „profesionalni uklid domacnosti“ než „hledam pani na uklid domacnosti“. Úklidové společnosti se o adekvátní zástup vždy postarají a vy si nemusíte dělat žádné starosti.

Když svěříte úklid domácnosti někomu dalšímu, měli byste si jej pořádně prověřit. Pokud na to nemáte čas nebo si nejste jistí jak na to, obraťte se na profesionální úklidové firmy. Ty své zaměstnance i brigádníky vždy prověřují a vy tak máte jistotu, že do svého domu pouštíte osobu, které můžete věřit. Domov je přeci jen místem, které má být synonymem bezpečí.

Dalším aspektem pak může být i cena, jen pozor, protože mnohé firmy, ale i živnostníci považují své ceny za určité tajemství. Obecně však platí, že cena by měla být u podnikatelů nižší než u zavedených velkých úklidových firem. Malí živnostníci nejenže nebývají plátci DPH, ale nemusí se starat o správu velké agendy zákazníků.

Vyhněte se pak tzv. práci na černo, kromě toho, že nemusí úklid dosahovat požadovaných kvalit, protože jej nemáte jak reklamovat, můžete mít s paní na úklid bez smlouvy i řadu dalších problémů.

Zkuste si zadat do vyhledávače dotaz „uklid domacnosti cenik“ a vybírejte pouze ze společností a poskytovatelů úklidových služeb jež mají transparentní cenotvorbu. Jen tak budete vždy předem vědět kolik za úklid zaplatíte a vyhnete se zdlouhavému jednání o ceně.

Jak najít spolehlivou firmu na úklid domácnosti?

Paní na úklid či úklidovou firmu je samozřejmě nejlepší hledat přes doporučení od vašich přátel, rodiny či známých. I na internetu si však můžete najít řadu recenzí a referencí, stačí si udělat chvilku času a projít si výsledky vyhledávání na pojmy „uklid“ či „uklid domacnosti“.

Pokud jste našli příliš mnoho výsledků, můžete jej zkusit podrobněji specifikovat, a to podle lokace, kde chcete, aby úklid probíhal. Mezi velmi často vyhledávané pojmy tak podle našeptávače patří například „hledam pani na uklid domacnosti praha“ nebo „hledam uklid kancelare praha 4“.

Objednat úklid bytu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky