Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Hledáte profesionální úklid pro váš domov nebo kancelář? Nebojte nejste v tom sami

Současná doba je poněkud chaotická, ačkoli máme mnoho automatizovaných pomocníků, kteří by nám měli pomáhat vše lépe a rychleji zvládat. Často však nastává opak, protože s touto automatizací rostou nároky na to, co bychom měli každý den zvládnout.

Výraznou pomocí může být paní na úklid, díky níž ušetříte čas, jež můžete strávit se svými blízkými nebo se chvíli prostě věnovat jen sami sobě. Dnes už jsou naštěstí profesionální úklidové služby do domácnosti i kanceláře cenově dostupné pro všechny. Uklízečka už dnes není pro ostudu

V minulosti platilo v našich podmínkách, že mít uklízečku je přežitek a určitá forma snobství. Zvykem, ale také bývalo, že lidé pracovali prakticky v místě bydliště, přesčasy byly spíše výjimečné a děti bývaly i ve velkých městech do tmy venku.

Doba se však mění, v práci se požaduje stále rychlejší tempo, děti do školy často dojíždějí, a i na ně nároky v mnohém rostou, s čímž se jim samozřejmě snažíte pomoci. Není tak divu, že profesionální úklidové služby mají stále více zákazníků. Každý den hledá dotazy jako „hledam uklid“, „hledam pani na uklid domacnosti praha“ či „hledam uklid domacnosti“ podle platforem sklik.cz a Google Ads téměř stovka lidí. S časovou tísní, či nedostatkem energie, tak bojuje opravdu hodně lidí. Není tak divu, že zejména ve velkých městech jsou v současné době úklidové služby na vzestupu.

Firmy už si nenajímají vlastní uklízečky a obrací se na úklidové společnosti

Už i menší společnosti přišly na to, že je lepší si najmout pravidelný profesionální úklid než tuto činnost svěřit interním zaměstnancům. Pokud by měla úklid provádět interní uklízečka, byly by mzdové náklady mnohem vyšší a svěřit úklid některému ze zaměstnanců na jiné pozici? Jen snížíte jeho efektivitu, protože je přeci jen lepší, když se bude věnovat své práci.

Na co si dát při výběru úklidové služby pozor?

Nejvhodnější je, co nejlépe specifikovat lokalitu prostor, které chcete, aby společnost uklízela a projít si nejen přibližné ceníky, ale třeba i rezervační kalendáře.

Příliš nabitý kalendář vás samozřejmě odradí především v případě, že potřebujete, aby firma s úklidem začala, co nejdříve. Na druhou stranu opatrní byste měli být hlavně u firem, které mají rezervační kalendář příliš prázdný. Typickým příkladem může být období před Vánoci nebo kolem jarního úklidu. Zde mívají kvalitní firmy s širokou zákaznickou klientelou nabyto aspoň týden dopředu. To pak ukazuje i na skutečnost, že profesionální úklid si dnes již najímá řada lidí, jen se tím veřejně nechlubí.

Při výběru úklidové firmy by vás měl zajímat i rozsah služeb. Někdy se za základní úklid považuje jen utření prachu z volných ploch na nábytku do 160 cm nad zemí, úklid podlahy, vynesení koše. U jiných firem pak tento úklid zahrnuje třeba i vysávání čalounění, ale prach pouze do výšky 150 cm nad zemí apod.

Objednat profesionální úklid
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky