Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Pravidelný či generální úklid domácnosti nemusí připomínat horor. Jak si s ním hravě poradit?

Úklid patří obecně k činnostem, které nemá většina lidí ráda, protože jej musí provádět pravidelně o svém volném čase. Pokud se navíc neudělá opravdu pořádně, výsledky nejsou za chvíli vůbec vidět.

Vyhraďte si na úklid dost času

K základům efektivního úklidu patří, že je nutné jej provádět pravidelně a zároveň si na něj vždy vyhradit dostatek času. Pokud byste měli od úklidu stále odbíhat, povede to postupně k prokrastinaci, ale i pocitu, že stále nemáte nic hotového.

I samotný úklid domácnosti by se měl řídit několika základními pravidly. To, že si to lidé uvědomují ukazují dotazy „jak na uklid bytu“ nebo „jak na skutecne efektivni uklid“. Pamatujte především na to, že při úklidu byste měli postupovat od nejzazšího pokoje k těm předním a zároveň v každé místnosti postupovat seshora dolů.

Zapojte všechny členy domácnosti

S úklidem by se rozhodně neměl trápit jen jeden člen domácnosti, ale zapojit by se měli všichni. I dětem můžete vymyslet nějaké snazší úkoly jako je utření prachu, vynesení odpadků nebo úklid vlastních hraček. I když řada lidí říká, že si úklid raději udělají sami, nezapomeňte na skutečnost, že se jedná o součást výchovy, která by jim mohla v dospělosti chybět. Ukažte život není jen zábava a povinnosti školou nekončí.

Vliv povinností či úklidu na dětské dozrávání je velmi důležitý, o čemž se již jistě na základě vlastních zkušeností přesvědčila řada rodičů. Ti méně zkušení pak zkouší hledat hesla jako „proc sverit uklid i detem“.

Je tu ještě jedna možnost pro ty, co opravdu nestíhají

V praxi samozřejmě existují i rodiny, které skutečně kvůli každodennímu zápřahu nestíhají. Právě ty hledají na internetu výrazy „uklid bytu praha“ nebo „uklid domacnosti“. Přičemž hledanost těchto dotazů v čase stále roste. Pokud se i vy s dětmi vracíte domů až k večeru, zkuste to podobně a obraťte se na úklidovou službu.

Dnes už jsou tyto služby dostupné za velmi rozumné ceny, o čemž se můžete přesvědčit na našich stránkách sami. Dopřejte si místo sobotního úklidu volný den a starosti o úklid vašeho domu nebo bytu nechte na nás! Naší profesionalitou, cenou i kvalitou služeb budete příjemně překvapení!

Objednejte si úklid bytu v Praze
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky