Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
+420 910 922 400
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Call center working hours: pondělí až sobota, 8:00 to 18:00. After 18:00, you can write to us via messengers
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Dlouhou dobu byla strašákem profesionálního mytí oken jeho cena. To už naštěstí neplatí!

S nárůstem nabídky úklidových služeb zejména v oblasti hlavního města Prahy, došlo k výraznému konkurenčnímu boji, který se výrazně promítl i v cenách. To se pak stalo dobrou zprávou pro zákazníky, protože profesionální mytí oken se hned stalo cenově dostupnější a hojně jej začala využívat nejen řada menších firem, ale i domácností.

Kdy se rozhodně vyplatí, spolehnout se profesionální mytí oken?

Pokud bydlíte v bytě, jež se nachází ve vyšším patře nebo přímo ve výškové budově, je vhodné svěřit mytí oken zejména z vnější strany profesionálům, aby se nedostavila třeba závrať. Každá zdravotní indispozice v těchto případech může mít fatální následky. Ono mytí oken zvenku bývá dosti náročnou činností samo o sobě.

Totéž platí i o mytí oken v těhotenství, k čemuž se váže řada starých pověr, které jej důrazně nedoporučovaly. Zde je ve hře kromě závratí či nadměrné únavy i změna těžiště těla, což by mohlo vést ke ztrátě rovnováhy, což je nebezpečné především v pokročilém stádiu těhotenství. Než riskovat úraz následkem pádu, přičemž může být sebemenší, je lepší se obrátit na profesionály, kteří si s umytím vašich oken poradí snadno a rychle.

Jak se vyznat v cenách za mytí oken?

Ačkoli jsou ceníky veřejné, v mnoha firmách vás může překvapit, že v ceníku najdete položku hodinová sazba mytí oken, která však neříká, kolik oken, a hlavně jak velká jsou za tento časový interval umyta. Pro mnoho lidí je přínosnější, když je tato služba definována jako mytí oken cena za m2, kde si lépe představí na kolik jej umytí oken ve firmě nebo domácnosti celkově vyjde.

Můžete však narazit i na společnosti, které mají cenu stanovenou za kus, tedy za jedno umyté okno, přičemž můžete platit předem. Cena je zde stanovena podle průměrné velikosti oken v dané lokalitě a vy předem víte, aniž byste něco museli počítat, kolik za umytí oken zaplatíte.

Jak najít vhodnou firmu na mytí oken?

Velká konkurence přináší kromě výhod, samozřejmě i nevýhody, kterou jistě je náročnost výběru správné úklidové firmy. Vybírat byste kromě ceny měli i podle referencí, či recenzí na inzertních portálech i podle lokality. Řada firem si totiž často počítá nemalé částky na dopravném, a přitom můžete narazit na firmy, které sídlí téměř za rohem.

Stačí tedy zadat do vyhledávače konkrétní dotaz „mytí oken praha 7“ nebo třeba „mytí oken praha 4“ a vybrat si z úklidových firem, které ve vaší lokalitě působí.

Mnoho firem má navíc online rezervační formuláře, díky čemuž si můžete vybrat i vhodný termín, kdy by se vám mytí oken hodilo. Jen počítejte s tím, že bude možná potřeba pár dní počkat. Ačkoli je úklidových společností hodně, mívají tak na týden dopředu pořádně nabytý harmonogram.

Objednat mytí oken
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky