Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Čištění koberců je bez patřičného vybavení zbytečná dřina! Vyplatí se tepovač?

Ať už se chystáte na jarní úklid nebo generální úklid před rodinnou oslavou, čištění koberců se určitě nevyhnete. Právě koberec se totiž v interiéru často stává stěžejním prvekem celého prostoru.

Navíc je zcela běžné, že při běžné denní zátěži dostávají koberce pořádně zabrat. Kromě kvalitního vysavače je tak vhodné si na čištění koberců přichystat i pořádný tepovač, ten můžete zpravidla použít i na čištění čalounění, ale i sedaček v automobilu. Věčné dilema. Pořídit si tepovač koberců nebo si jej půjčit?

Jak již bylo výše naznačeno tepovač je velmi praktický kousek, pokud se chystáte uklízet, ale každodenní uplatnění pro něj většinou nenaleznete. Zejména v menších bytech tak zbytečně zabírá drahocenné místo a utíká mu záruční doba. Co byste tedy měli zvážit než se pro nákup či půjčení tepovače rozhodnete?

S půjčováním ušetříte finance i místo

Navíc nejsou pořizovací náklady na opravdu výkonný a kvalitní tepovač koberců zrovna malé. Půjčení pak zpravidla stojí pouhý zlomek ceny, což si můžete snadno ověřit na našich stránkách. Patříme totiž mezi špičky v oblasti „tepovač půjčovna praha“. Nabízíme půjčení tepovače a potřebného příslušenství za rozumnou cenu. V případě příležitostného užívání tak není nákup nového tepovače zrovna ekonomickou volbou.

Nezapomeňte na nutnou údržbu

Dalším aspektem, který je vhodné zvážit je bezesporu náročnost údržby tepovače. Ačkoli musíte do půjčovny tepovač vrátit čistý o většinu jeho údržby se vždy postará právě půjčovna tepovačů.

Ačkoli mají dnešní tepovače oddělené nádrže a neúsporné sáčky využívají jen minimálně, jsou tu například filtry, které se po určité době musí měnit a originály nestojí zrovna málo peněz.

Můžete stále hledat model, který by vyhovoval vašim potřebám

Ať už jste se k nám na blog dostali přes dotaz „půjčovna tepovač“ nebo „tepovač půjčovna praha“, můžete si vybrat vhodný tepovač nejen podle ceny, ale i podle značky, příslušenství a konkrétních vlastností daného modelu. Můžete si tak vyzkoušet, zda vám více vyhovuje suché nebo mokré čištění koberců, ale i celková ergonomie přístroje.

Naše služba tepovač půjčovna nabízí i možnost zvolit si všestranné stroje na čištění koberců, které zvládnou nejen mokré a suché čištění, ale je možné je použít i jako běžný vysavač.

Podle čeho vybrat půjčovnu tepovačů?

Kromě ceny, by vás měly samozřejmě zajímat ohlasy zákazníků společnosti a její lokalizace. Řada půjčoven s kvalitními službami pak nabízí i dovoz zapůjčených nástrojů do určitých kilometrů, protože tahat se s tepovačem přes půl Prahy? To by vás asi zrovna nepotěšilo.

Objednat čištění koberců
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky