Close
Vyber jazyk
Praha Praha
Česko
Praha Brno
Bělorusko
Minsk
Ukrajina
Kyjev
Lotyšsko
Riga
Slovensko
Bratislava
Spojené státy
New York
Darovat úklid Darovat úklid
Darovat úklid Darovat úklid
Česko
Bělorusko
Ukrajina
Lotyšsko
Slovensko
Spojené státy

Chtěli byste mít doma stále perfektně naklizeno, ale nezbývá vám na to čas? Řešením může být paní na úklid domácnosti!

Asi každý by se chtěl po náročném dni vracet do útulného uklizeného domova. Přeci jen to není nejpříjemnější pocit, když víte, že vás doma mnohdy čeká více povinností, než tomu bylo přes den v práci. Navíc potřebujete uvařit večeři, pomoct dětem s domácími úkoly a na nic jiného už vám mnohdy nezbývá čas. Nestyďte se využít pomoc, třeba od paní na úklid.

Sehnat paní na úklid domácnosti není nic složitého, jsou tu však některá ale…

Pokud se rozhodnete najít si paní na úklid domácnosti, existuje několik cest. Osvědčeným způsobem výběru jsou reference od vašich přátel a známých, s tím se však ztrácí diskrétnost, kterou řada lidí vyžaduje. Druhou možností je vyzkoušet hledání online. Stačí zadat jednoduchý dotaz „pani na uklid domacnosti“ případně „hledam pani na uklid domacnosti praha“ a dostanete širokou nabídku společností a živnostníků, ze kterých můžete vybírat.

Volit úklidovou firmu nebo jednotlivce?

Nyní se dostanete k základní otázce, zda chcete, aby se o váš domov postarala jedna paní, která se úklidu věnuje nebo hledáte firmu s více zaměstnanci. Každá z těchto voleb má své výhody a nevýhody.

Paní na úklid domácnosti, která je živnostníkem nebo dokonce uklízí lidově řečeno „na černo“ vyjde zpravidla levněji, ale v případě její dovolené, nemocenské či návštěvy lékaře ji musíte sami zaskočit. Navíc si sami musíte prověřit její minulost a spolehlivost, což může být nejen časově náročné, ale ne tak detailní, jak byste potřebovali. Zaměstnanci u úklidových firem jsou prověřeni a za jejich práci ručí společnost, pod kterou jsou zaměstnáni.

Rozmýšlíte se, zda je to opravdu vhodné řešení i pro vás?

Mnoho lidí často od vyhledání pomoci s úklidem odrazuje případná ostuda, že si sami nezvládají uklidit. V současné době to však platí stále méně, vždyť když se podíváte na volby v našeptávači. sám vám začne nabízet výrazy jako „hledam pani na uklid domacnosti bazos“ nebo „perfektni uklid“, je prostě znát, že úklid trápí mnoho lidí.

Mnoho úklidových firem nabízí pravidelné úklidy, ale i mytí oken, žehlení či čištění trouby. Hledejte tak možnosti, kde předem víte, kolik a za co budete platit, jen tak budete s úklidovými službami zcela spokojeni. Vy si zvolíte, co opravdu potřebujete, v který den chcete mít vždy naklizeno a zbytek starostí můžete hodit za hlavu, a to zní přeci dobře, no ne?

Pokud navíc chcete využívat služeb profesionálního úklidu opakovaně, můžete získat zajímavé slevy, a to v řádu několika desítek procent. Najděte si tedy spolehlivého profesionála i pro úklid vašeho domu či bytu.

Objednejte si úklid bytu
Hodnotit tento článek
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Rate 1
Nejnovější příspěvky